Снимка: БулфотоСофия ще бъде с по-скромен бюджет през 2020 година. Градът ще разполага

...
Снимка: БулфотоСофия ще бъде с по-скромен бюджет през 2020 година. Градът ще разполага
Коментари Харесай

Бюджетът на София ще бъде 1,7 милиарда лева

Снимка: Булфото

София  ще бъде с по-скромен  бюджет  през 2020 година. Градът ще разполага с 1 милиарда и 703 млн.  това демонстрира планът за средствата на столицата за идната година, написа dunavmost.com.

Увеличаване на разноските е планувано в сферите на образованието, обществените действия, опазването на здравето, културата и ремонт на квартални улици.

За 2020 година се възнамерява нарастване на постъпленията от всички основни  налози  и  такси . То е най-голямо при  налози те, които следва да се усилят през идната година – върху транспортните средства и върху покупко-продажбите с парцели и коли.

„ Ние би трябвало да предвиждаме да харчим толкоз, колкото градът изкарва. Залагаме средства за нарастване на заплатите на медицинските сестри в детските градини, учебни заведения и детските ясли и на водачите, работещи в градския превоз и на работещите в общинските театри ”, заяви  кмет ът на  София   Йорданка Фандъкова .

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР